31-05-2021

Запрошуємо на 12-й Європейсько-український енергетичний день!

Ми щиро запрошуємо вас на 12-й Європейсько-український енергетичний день під цьогорічною назвою “Кліматичний локдаун: час діяти, поки не пізно”, що відбудеться  10 червня 2021 року за партнерства EU Green Week 2021.

Європейсько-український енергетичний день - це щорічна енергетична конференція, що об’єднує ключових гравців українського, європейського та міжнародно-урядового секторів; представників місцевих та міжнародних промисловостей, аналізує та обговорює найактуальніші проблеми, що впливають на розвиток сектору енергоефективності (ЕЕ) та відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) в Україні в контексті Угоди про асоціацію з ЄС, Паризької угоди та Європейського зеленого курсу.

За умови відсутності карантинних обмежень про проведення масових заходів, конференція проходитиме офлайн протягом цілого дня у Києві (до 100-150 учасників). Цього року онлайн-трансляція матиме охоплення в 15 000 глядачів (у 2020 році було 10 000 глядачів на 11-му Енергетичному дні ЄУЕА). Онлайн-участь для спікерів буде також доступна.

Цього року ми проведемо 5 тематичних сесій, в яких будуть висвітлюватися нагальні питання для України по наступним темам: відновлювана енергетика, енергоефективність, зелений водень, міжнародна політика сталості та кліматичних дій, можливості фінансування для України та інвестиційний клімат.

Перша тематична сесія буде присвячена важливості "зеленого" порядку денного для міжнародних партнерів України; дві наступні паралельні тематичні сесії будуть спрямовані на висвітлення важливих ініціатив у сфері енергоефективності та поточних проблем у секторі ВДЕ та шляхів їх вирішення; на третій тематичній сесії будуть обговорюватися  перспективи розвитку зеленого водню та роль України як партнера ЄС у цій галузі; Четверта тематична сесія має на меті підняти тему фінансування кліматичних дій в Україні та інших актуальних питань. Деталі…

Реєстрація

Раніше
28-05-2021

Як увімкнути зелене світло для Землі? Новий онлайн-курс про відновлювану енергетику